Άρχοντας!!!
-
UltiMo_
Άρχοντας!!!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Re: Άρχοντας!!!
Αφού γιαυτό το αγόρασε για να μη φοβάται τα πεζοδρόμια. Η βλακεία του οδηγού έτσι και αλλιώς είναι μέγεθος ανάλογο της τιμής του οχήματος.
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Δεν το κατάλαβε ρε παιδια οτι το ανέβηκε.
θα νόμιζε ότι βρήκε σε λακούβα!!!!!

θα νόμιζε ότι βρήκε σε λακούβα!!!!!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
DELPIERO1981
MacPap έγραψε:Η βλακεία του οδηγού έτσι και αλλιώς είναι μέγεθος ανάλογο της τιμής του οχήματος.
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
-
UltiMo_
είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κυρία εδώ πέρα έχει παρκάρει! βγήκε όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια και κουνούσε το κεφάλι!!

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Φίλε,ήταν ομορφη τουλάχιστο?Γιατι σε κάτι τέτοια ψάχνει ο κ@λ@ς γ....
Επρεπε να είσουν με το μεγάλο...
Επρεπε να είσουν με το μεγάλο...
-
UltiMo_
Μπά, λέω να ξεκόψω σιγά σιγά με την κόρνα γιατι ένας συνάδερφος προχτές έφαγε γλάστρα απο μπαλκόνι στον ουρανό.trip73p έγραψε:Επρεπε να είσουν με το μεγάλο...
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Οχι κόρνα φίλε,να το επερνες παραμάζομα και μετα να έλεγες οτι δεν επιασαν τα φρένα...

-
erling
trip και πάλι όμως θα την πλήρωνε 
Οπότε τι θα κέρδιζε; Και μεγαλύτερη καθυστέρηση και μεγαλύτερο οικονομικό κόστος.
Οπότε τι θα κέρδιζε; Και μεγαλύτερη καθυστέρηση και μεγαλύτερο οικονομικό κόστος.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Τέτοιο ἐλεινὸ παρκάρισμα θὰ τὸ δικαιολογούσα (γιὰ ὅσο τὸ δυνατὸν λιγότερη ὤρα) σὲ μὶα ἀπὸ τὶς παρακάτω περιπτώσεις:UltiMo_ έγραψε:είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κυρία εδώ πέρα έχει παρκάρει! βγήκε όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια και κουνούσε το κεφάλι!!
http://img42.imageshack.us/img42/5385/imag0631j.jpg
- Τὴν ἔπιασε κόψιμο καὶ ἔπρεπε ἐπειγόντως νὰ πάει στὴν τουαλέτα.
- Μετέφερε ἄνθρωπο μὲ κινητικὰ προβλήματα ἢ κάποιο φορτίο καὶ δὲν εἶχε ἄνθρωπο νὰ τὴν βοηθήσει
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)