Τα φαινόμενα απατούν

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
UltiMo_

Τα φαινόμενα απατούν

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Έχουμε στο Βόλο έναν τύπο μαλλιά βρωμιάρη άπλυτο, που τον βλέπεις συνεχώς στα πεζοδρόμια, να αράζει με τις ώρες, και να πίνει κρασιά. Πολλούς δηλαδή τέτοιους έχουμε, όπως και κάθε πόλη, αλλα ο συγκεκριμένος τυχαίνει να είναι και επιβάτης στα λεωφορεία μας. Αντιθέτως με κάτι άλλους όμως, πιο καθωςπρέπει, ή κάτι μαγκάκους φοιτητές, ή κάτι κωλόπαιδα φαντάρους, όταν δεν έχει εισιτήριο, έρχεται απίστευτα ταπεινά, μιλάει με τόσο υπερβολική ευγένεια στον οδηγό και ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν. Παραδόξως υπάρχουν πολλοί που ακόμα και μεθυσμένοι ως το όριο, ελέγχουν τον εαυτό τους και δεν δημιουργούνε προβλήματα. Το τελευταίο εμένα μου αρκεί, ωστε να μην του αρνηθώ ποτέ, να μπει ήσυχα ήσυχα στο λεωφορείο μου.

Χτες μπήκε πάλι σε μένα, και τον πήγα μέχρι το τέρμα στην κεντρική αφετηρία. Εκεί πάρκαρα, έσβησα, άνοιξα την πίσω πόρτα, και περίμενα με το χέρι στο κουμπί να κατέβει, για να την ξανακλείσω για να κατέβω και εγώ απο το αυτοκίνητο.
Τελικά αυτός πήγε προς την έξοδο, αλλα πριν κατέβει απο το λεωφορείο, έμεινε σκυμμένος στη πόρτα για κάμποση ώρα. Εκεί αναρωτήθηκα. "Μα τι κάνει ο μ****? Κλέβει? Ξερνάει? Λιποθυμάει?"
Με το χέρι στο κουμπί και τα μάτια στον καθρεύτη, περίμενα να δω τι στο διάολο θέλει να κάνει.
Τελικά το παλικάρι, όχι μόνο πρόβλημα δεν δημιούργησε, αλλα μάζεψε κάτι εισιτήρια και άλλα σκουπίδια που ήταν πεταμένα στο πάτωμα, πήγε στον κάδο δίπλα, και τα πέταξε :shock:
Ντράπηκα μόνο που μου πέρασε απο το μυαλό οτι κάτι κακό έκανε εκει πίσω..

Όταν το είπα σε κάτι συναδέρφους μου είπαν οτι αν προσέξω, εκει που αράζει στα πεζοδρόμια, σε μεγάλη ακτίνα, δεν υπάρχει ούτε γόπα πεταμένη κάτω.

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Τα φαινόμενα απατούν

Δημοσίευση από MacPap »

Αυτό μάλλον αποδεικνύει πως η κοινωνική θέση δεν έχει σχέση με την ακεραιότητα του χαρακτήρα ενός ανθρώπου...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

MacPap έγραψε:Αυτό μάλλον αποδεικνύει πως η κοινωνική θέση δεν έχει σχέση με την ακεραιότητα του χαρακτήρα ενός ανθρώπου...
:applause :applause :applause :applause

Μια ζωή με λάθος ανθρώπους τα βάζουμε.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἀντιθέτως ὁ κατὰ τ'ἄλλα σοβαρὸς κύριος τῆς γειτονιὰς βγαίνει στὸ μπαλκόνι καὶ ἐκτοξεύει τὴν σκουπιδοσακοῦλα ἀντὶ νὰ πάρει τὸν λώκο του καὶ νὰ τὴν πάει στὸν κάδο.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Και σπάει το παρμπρίζ του macpap διότι το άδειο μπουκάλι κρασί γλιστράει και φεύγει από την σακούλα κατά την διάρκεια της πτήσης.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
pipinos1976

Δημοσίευση από pipinos1976 »

Ή στο τσακίρ κέφι πετάει ένας τύπος ένα ποτήρι από τον 4ο όροφο που προσγειώνεται στο πίσω παρπρίζ του pipinos1976. Ο τύπος δε βγαίνει να πει: "συγγνώμη, λάθος" και οι υπόλοιποι ένοικοι, παρόντες στο περιστατικό, λένε στο αυτί ότι το έκανε ο συγκεκριμένος, αλλά δεν τον πιάνουν να του πουν: "Δεν μπορεί να μας φέρνεις σε δύσκολη θέση με τον γείτονα. Ένα τζάμι έσπασε που το πληρώνει η ασφάλεια. Πλήρωσε τη μεμβράνη και την κουκούλα που σκίστηκε, ζήτα και συγγνώμη και τελείωσες." Φυσικά, όταν ήρθε η ώρα και με χρειάστηκαν έκανα κι εγώ πως δεν είδα και δεν άκουσα. Μία τύπισσα, από αυτές που είδαν, αλλά και δεν είδαν το ποτήρι να φεύγει από τον 4ο, είχε ένα Smart με κάτι ζάντες πανάκριβες. Κλέφτες έρχονται το βράδυ, το σηκώνουν και αφαιρούν τα ζαντολάστιχα. Εγώ, βλέπω TV στο σαλόνι, τους ακούω, αλλά ούτε βγαίνω, ούτε ΕΛΑΣ φωνάζω. Το επόμενο πρωί το λέω στα ίσα: "Τους άκουσα, έριξα μια ματιά, βεβαιώθηκα ότι δεν είναι το δικό μου αυτοκίνητο και συνέχισα να βλέπω TV. Δε χάνω χρόνο με ανθρώπους που δεν επιζητούν καλές σχέσεις με τους γείτονές τους."

Άλλο που μου έρχεται τώρα. Συνομιλία με Αστυνομικό:
- Δεν πέρασε από μπροστά μου ο κλέφτης, θα τον έβλεπα.
- Τι δουλειά κάνεις;
- Καθηγητής; Έχει σημασία;
- Καθηγητής... σιγά μην τον έβλεπες.
- Αν κάνω επιτήρηση σε 30 μαθητές ή 150 φοιτητές δεν πρέπει να βλέπω τα σκονάκια;
- Δεν είναι το ίδιο αυτό.
- Ωραία, τώρα που υπηρετώ τη θητεία μου και είμαι κάθε μέρα περίπολο στον Έβρο αλλάζει κάτι;
- Εννοείται, οι κλέφτες δεν πέρασαν από εδώ αφού δεν τους είδες...!!!
Σουρεαλισμός στο μεγαλείο του. Δεν κοιτάμε τα γεγονότα, παρά έχουμε σχηματισμένη άποψη εκ των προτέρων και προσπαθούμε να τη στηρίξουμε με δικά μας δεδομένα.

Άλλο, επίσης καλό:
Πηγαίνω σε μαγαζί με ένα φίλο και έναν φοιτητή μου (εκείνη την εποχή). Μπαίνουμε μπροστά εγώ και ο φίλος. Τρώμε πόρτα από την τύπισσα στο μαγαζί. Έρχεται ο φοιτητής μου, της μιλάει και μιπαίνουμε μέσα. Μετά από λίγο αρχίζουν να έρχονται σφηνάκια. Ρωτάω τι έχει γίνει. Ο φοιτητής, μου λέει να ρωτήσω την κοπέλα. Έρχεται η τύπισσα από την πόρτα, μας χαιρετάει. Τη ρωτάω γιατί αυτά τα πράγματα. Η απάντηση, στο περίπου ήταν η εξής: σας είδα δύο μαντράχαλους, έκρινα ότι είστε λιγούρια και ξεφτίλες, δεν ήθελα να σας βάλω στο μαγαζί και σας έριξα πόρτα. Όταν μίλησε ο φοιτητής, που είναι συμφοιτητής μου, σας έβαλα. Όταν έμαθα δε ότι είσαι καθηγητής στη Σχολή που σπουδάζω άρχισα τα κεράσματα για να μην έχω μπλεξίματα μετά.
Η ερώτησή μου σαφέστατη:
- Αν έρθει ο Βαρδινογιάννης με τα σώβρακα θα τον βάλεις μέσα;
- Ναι, γιατί χαλάει λεφτά και δίνει κύρος στο μαγαζί.
- Εμένα που χαλάω λεφτά γιατί δε με θες και βάζεις το φοιτητή μου που πίνει ένα ποτό μόνο;
Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα...

Η ψευτοκυρίλα μας έφαγε, η μαγκιά, η υπεροψία και όλα τα υπόλοιπα κακά και ανάποδα της Ελλάδας των τελευταίων 30-40 ετών.

Ευχαριστώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Θα προσλαμβάνατε κάποιον απο αυτούς στην επιχείρησή σας?

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Προσωπικὰ τοὺς θεωρῶ πυροβολημένους. Ἔχουν βλάβη στὸν ἐγκέφαλο καὶ προσπαθοῦν νὰ βροῦν νόημα στὴν μίζερη ζωή τους προκαλώντας μὲ τὴν ἐμφάνισή τους.

Ὅσο γιὰ τὸ ἀν θὰ τοὺς προσλάμβανα, ἀν κάποιος ἀπὸ αὐτὸς εἶναι τόσο μὰ τόσο καλὸς στὸ ἐπάγγελμά του, τόσο καλὸς ποὺ ἄλλος καλύτερος νὰ μὴν ὐπάρχει μπορεῖ καὶ νὰ τὸ ἔκανα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Για κανένα λόγο όμως.Όπως είπε και ο Haridimos τα άτομα είναι πυροβολημένα.
Να τον πάρω να τον κάνω τι γμτ κοινωνία του?Να τρομάζει κόσμο?

Όπως είχε πει και ο Ζήκος κάτι τέτοιους πρέπει να τους πνίγουμε για να μην χαλάει η ράτσα.!Δεν υπάρχει καν λόγος να ζούνε.
Απλός επιβαρύνουν τον κόσμο.Δεν προσφέρουν τίποτα.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

grigoris έγραψε:κάτι τέτοιους πρέπει να τους πνίγουμε για να μην χαλάει η ράτσα.!Δεν υπάρχει καν λόγος να ζούνε.
Απλός επιβαρύνουν τον κόσμο.Δεν προσφέρουν τίποτα.!
Επίσης ένας άλλος τρόπος, είναι ομαδικές εκτελέσεις στις πλατείες, ομαδική φιλοξενία σε στρατόπεδα και μετατροπή σε σαπούνι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”