Εφορευτική επιτροπή
-
rasPUTIN
- Site Admin
Re: Εφορευτική επιτροπή
Ἀνεπιβεβαίωτη πληροφορία (ἐνδεχομένως νὰ ἰσχύει ἀλλὰ δὲν ἔχω μελετήσει τὸν ἐκλογικὸ νόμο) ἀναφέρει ὄτι ἐλλείψει μελῶν ἐφορευτικῆς ἐπιτροπῆς ὁ δικαστικὸς ἀντιπρόσωπος δύναται νὰ διατάξει τοὺς πρώτους ψηφοφόρους νὰ παραμείνουν ὡς μέλη τῆς ἐφορευτικῆς ἐπιτροπῆς.
Ἀνπειβεβαίωτη μὲν ἡ πληροφορὶα ἀλλὰ δὲν μοῦ φαίνεται παράλογη ὁπότε ἀν θέλετε νὰ εἶστε σίγουροι μὴν πάτε "τὸ πρωὶ μὲ τὴν αὐγοῦλα".
Ἀνπειβεβαίωτη μὲν ἡ πληροφορὶα ἀλλὰ δὲν μοῦ φαίνεται παράλογη ὁπότε ἀν θέλετε νὰ εἶστε σίγουροι μὴν πάτε "τὸ πρωὶ μὲ τὴν αὐγοῦλα".
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
erling
Δεν μπορώ να ψάξω τώρα να την επιβεβαιώσω αλλά είμαι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει. Έχει συμβεί μπροστά στα μάτια μου...
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Ακόμα και αν δεν έλαβα γνώση, όταν θα εμφανιστώ το μεσιμέρι να ψηφίσω, θα με τσιμπίσουν εκεί για την υπόλοιπξ μέρα. Τώρα θα μου πεις εγώ μπορώ να ισχυριστώ οτι τους έστειλα επιστολή εγκαίρως που γράφει οτι δεν μπορώ να συμμετέχω. Τώρα αν το πήραν, αυτό είναι δικό τους θέμαHaridimos έγραψε:Ἔχεις λάβει γνώση τοῦ ὄτι εἶσαι μέλος τῆς ἐφορευτικῆς ἐπιτροπῆς;
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἀμφιβάλλω, ἀν καὶ δὲν μπορῶ νὰ σοῦ τὸ ἐγγυηθῶ. Μέχρι τὸ μεσημέρι θὰ ἔχουν λύσει τὸ πρόβλημά τους.UltiMo_ έγραψε:Ακόμα και αν δεν έλαβα γνώση, όταν θα εμφανιστώ το μεσιμέρι να ψηφίσω, θα με τσιμπίσουν εκεί για την υπόλοιπξ μέρα.
Ἡ ἐπιστολὴ δὲν σὲ ἀπαλάσσει ἀπὸ τὴν ὐποχρέωση. Θὰ τὰ κάνεις χειρότερα.UltiMo_ έγραψε:Τώρα θα μου πεις εγώ μπορώ να ισχυριστώ οτι τους έστειλα επιστολή εγκαίρως που γράφει οτι δεν μπορώ να συμμετέχω. Τώρα αν το πήραν, αυτό είναι δικό τους θέμα
-
UltiMo_
Εντάξει παιδιά, σπίτι μου είμαι. Δεν με πήραν φυλακή (για όσους ανησύχησαν
)
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Να ξέρεις όμως πως θα σε ξαναφωνάξουν... 
-
rasPUTIN
- Site Admin
Πάντως εἶναι ἄδικο. Οἱ δικηγόροι πληρώνονται, οἰ μὴ δικηγόροι πολίτες ὄχι.
Ὅταν ὁ κάθε κερατὰς συμμετέχει σὲ ἐπιτροπὴ εἰσπράττει "τὰ κέρατά του", ὁ πολὶτηηε τῆς διπλανῆς πόρτας γιατὶ νὰ μὴν ἀποζημιώνεται γιὰ τὸ χώσιμο;
Ὅταν ὁ κάθε κερατὰς συμμετέχει σὲ ἐπιτροπὴ εἰσπράττει "τὰ κέρατά του", ὁ πολὶτηηε τῆς διπλανῆς πόρτας γιατὶ νὰ μὴν ἀποζημιώνεται γιὰ τὸ χώσιμο;
- MacPap
Γιατι το σύστημα είναι φτιαγμένο από δικηγόρους για δικηγόρους
-
UltiMo_
Και δεν είναι ανάγκη να πάρεις 1000. Εγώ θα πήγαινα και με 50 (62 κοστίζει το να πάρω άδεια απο τη δουλειά μου αλλα γενικά 50 είναι ένα καλό μεροκάματο)Haridimos έγραψε:πολὶτης τῆς διπλανῆς πόρτας γιατὶ νὰ μὴν ἀποζημιώνεται γιὰ τὸ χώσιμο;
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἀν τὸ νὰ πάρεις ἄδεια στοιχίζει 62€ τότε μὲ 62€ εἶναι "μία ἠ ἄλλη". Ἄρα ἠ πληρωμὴ πρέπει νὰ εἶναι τουλάχιστον 62€ προκειμένου νὰ μὴν βγεῖς χαμένος. Ἐσὺ πῶς βολεύεσαι μὲ 50€;
Τέτοια οἰκονομικὰ δὲν τὰ καταλαβαίνω. Γι'αὐτὸ ὅλα τὰ ἐν Ἑλλάδι νοικοκυριὰ εἶναι χρεωμένα.
Τέτοια οἰκονομικὰ δὲν τὰ καταλαβαίνω. Γι'αὐτὸ ὅλα τὰ ἐν Ἑλλάδι νοικοκυριὰ εἶναι χρεωμένα.