Το πιο ηλίθιο σπόρ (κυνηγητό με ταύρους)

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
UltiMo_

Το πιο ηλίθιο σπόρ (κυνηγητό με ταύρους)

Δημοσίευση από UltiMo_ »

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Το πιο ηλίθιο σπόρ

Δημοσίευση από MacPap »

Αυτό δεν είναι σπορ. Ενα βλακώδες έθιμο είναι.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Re: Το πιο ηλίθιο σπόρ

Δημοσίευση από rasPUTIN »

MacPap έγραψε:Αυτό δεν είναι σπορ.
Δὲν ἀπαιτεῖται κάποια δεξιότητα ἢ ἰκανότητα, δὲν σὲ γυμνάζει, ἀπλῶς εἶναι θέμα τύχης νὰ μὴν σὲ καταπατήσει ἔνα θεριὸ βάρους τουλάχιστον 500 κιλῶν.
MacPap έγραψε:Ενα βλακώδες έθιμο είναι.
Συμφωνῶ μὲ τὴν ἄποψή σου, ἀν καὶ περὶ ὀρέξεως ... ... pumpkin pie.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
enias

Re: Το πιο ηλίθιο σπόρ (κυνηγητό με ταύρους)

Δημοσίευση από enias »

Δεν είναι σπόρ, είναι κάτι αντίστοιχο με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουμε στην χώρα μας και τις λέμε με την λέξη "μαγκιά". :)
Αινείας
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

enias έγραψε:Δεν είναι σπόρ, είναι κάτι αντίστοιχο με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουμε στην χώρα μας και τις λέμε με την λέξη "μαγκιά". :)
Για πες μία γιατί δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό!
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
enias

Δημοσίευση από enias »

athanatos έγραψε:
enias έγραψε:Δεν είναι σπόρ, είναι κάτι αντίστοιχο με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουμε στην χώρα μας και τις λέμε με την λέξη "μαγκιά". :)
Για πες μία γιατί δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό!
Παντιλίκια, γνωστό και ως Drifting! :D
Αινείας
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Δεν είναι το ίδιο. Τα παντιλίκια είναι παράνομα και έχεις επιπτώσεις από την Αστυνομία. Αυτοί δεν έχουν, γιατί δεν είναι παράνομο.
Ίσως θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με τα Αναστενάρια, τα οποία είναι έθιμο, αλλά και πάλι δεν είναι μαγκιά γι αυτούς που χορεύουν πάνω στα κάρβουνα.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εγω πάλι δε νομίζω οτι το κάνουν για να τιμήσουν κάποιο έθιμο. Αλλα για να τους ανέβει η αδρεναλίνη. Πιο πολύ για (επικίνδυνο) σπόρ μου κάνει
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

Επικίνδυνο και μουράτο, γιατί το κάνουν με πολύ κοινό να τους παρακολουθεί. Τώρα για το στοιχείο της παρανομίας που λέει o athanatos το θεωρώ λεπτομέρεια. Αφού θέλει όμως ένα παράδειγμα νόμιμο, μαγκιά είναι στην Ελλάδα να πηγαίνεις στα μπουζούκια, να πληρώνεις 180€ για ένα μπουκάλι αλκοολούχο ποτό και να πετάς ένα πανέρι με λουλούδια το οποίο πληρώνεις 10-15-20€ (δεν ξέρω ακριβώς, αλλα κάπου τόσο έχω ακούσει οτι κάνει). Και φυσικά, να σε βλέπουν οι άλλοι, οτι τα λεφτά τα έχεις για μαρουλόφυλλα. ΜΑΓΚΙΑ!
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

athanatos έγραψε:Δεν είναι το ίδιο. Τα παντιλίκια είναι παράνομα και έχεις επιπτώσεις από την Αστυνομία. Αυτοί δεν έχουν, γιατί δεν είναι παράνομο.
Παράνομα εἶναι στὸν δημόσιο δρόμο, σὲ πίστα ἂλλου εἴδους κλειστὸ χῶρο εἶναι νομιμότατα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”