Το πιο ηλίθιο σπόρ (κυνηγητό με ταύρους)
-
UltiMo_
Το πιο ηλίθιο σπόρ (κυνηγητό με ταύρους)
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Re: Το πιο ηλίθιο σπόρ
Αυτό δεν είναι σπορ. Ενα βλακώδες έθιμο είναι.
-
rasPUTIN
- Site Admin
Re: Το πιο ηλίθιο σπόρ
Δὲν ἀπαιτεῖται κάποια δεξιότητα ἢ ἰκανότητα, δὲν σὲ γυμνάζει, ἀπλῶς εἶναι θέμα τύχης νὰ μὴν σὲ καταπατήσει ἔνα θεριὸ βάρους τουλάχιστον 500 κιλῶν.MacPap έγραψε:Αυτό δεν είναι σπορ.
Συμφωνῶ μὲ τὴν ἄποψή σου, ἀν καὶ περὶ ὀρέξεως ... ... pumpkin pie.MacPap έγραψε:Ενα βλακώδες έθιμο είναι.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
enias
Re: Το πιο ηλίθιο σπόρ (κυνηγητό με ταύρους)
Δεν είναι σπόρ, είναι κάτι αντίστοιχο με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουμε στην χώρα μας και τις λέμε με την λέξη "μαγκιά". 
Αινείας
-
athanatos
- Site Admin
Για πες μία γιατί δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό!enias έγραψε:Δεν είναι σπόρ, είναι κάτι αντίστοιχο με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουμε στην χώρα μας και τις λέμε με την λέξη "μαγκιά".
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
enias
Παντιλίκια, γνωστό και ως Drifting!athanatos έγραψε:Για πες μία γιατί δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό!enias έγραψε:Δεν είναι σπόρ, είναι κάτι αντίστοιχο με όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουμε στην χώρα μας και τις λέμε με την λέξη "μαγκιά".
Αινείας
-
athanatos
- Site Admin
Δεν είναι το ίδιο. Τα παντιλίκια είναι παράνομα και έχεις επιπτώσεις από την Αστυνομία. Αυτοί δεν έχουν, γιατί δεν είναι παράνομο.
Ίσως θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με τα Αναστενάρια, τα οποία είναι έθιμο, αλλά και πάλι δεν είναι μαγκιά γι αυτούς που χορεύουν πάνω στα κάρβουνα.
Ίσως θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με τα Αναστενάρια, τα οποία είναι έθιμο, αλλά και πάλι δεν είναι μαγκιά γι αυτούς που χορεύουν πάνω στα κάρβουνα.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
Εγω πάλι δε νομίζω οτι το κάνουν για να τιμήσουν κάποιο έθιμο. Αλλα για να τους ανέβει η αδρεναλίνη. Πιο πολύ για (επικίνδυνο) σπόρ μου κάνει
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
enias
Επικίνδυνο και μουράτο, γιατί το κάνουν με πολύ κοινό να τους παρακολουθεί. Τώρα για το στοιχείο της παρανομίας που λέει o athanatos το θεωρώ λεπτομέρεια. Αφού θέλει όμως ένα παράδειγμα νόμιμο, μαγκιά είναι στην Ελλάδα να πηγαίνεις στα μπουζούκια, να πληρώνεις 180€ για ένα μπουκάλι αλκοολούχο ποτό και να πετάς ένα πανέρι με λουλούδια το οποίο πληρώνεις 10-15-20€ (δεν ξέρω ακριβώς, αλλα κάπου τόσο έχω ακούσει οτι κάνει). Και φυσικά, να σε βλέπουν οι άλλοι, οτι τα λεφτά τα έχεις για μαρουλόφυλλα. ΜΑΓΚΙΑ!
Αινείας
-
rasPUTIN
- Site Admin
Παράνομα εἶναι στὸν δημόσιο δρόμο, σὲ πίστα ἂλλου εἴδους κλειστὸ χῶρο εἶναι νομιμότατα.athanatos έγραψε:Δεν είναι το ίδιο. Τα παντιλίκια είναι παράνομα και έχεις επιπτώσεις από την Αστυνομία. Αυτοί δεν έχουν, γιατί δεν είναι παράνομο.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)