Ξέρετε τι καίει ένα ελικόπτερο την ώρα? Να σας πω εγώ περίπου 600lt. Δηλαδή τα 4 παιγνιδάκια (βλέπε φωτογραφίες) κατανάλωσαν περίπου 3000 lt καύσιμο. Ξέρετε πόσο καίει μια φρεγάτα? Να σας πώ εγώ αρκετούς τόνους (χιλιάδες λίτρα) την ώρα.
Δεν λέω να μη γιορτάσουμε την νίκη των Βαλκανικών αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Βάλτε τον στόλο, κάντε εκδηλώσεις στα πλοία, ανοίξτε τον Ναύσταθμο πηγαίνετε στο Αβέρωφ και βγάλτε τα μάτια σας αλλά όχι να κινητοποιηθεί το σύμπαν για να επιθεωρήσετε δήθεν τα πλοία. Οταν ΔΗΘΕΝ τσιγκουνεύεστε τις πορτοκαλάδες στην γιορτή της δημοκρατίας διότι περνάει δύσκολες στιγμές η χώρα. Η δεν επιτρέπετε τις παρελάσεις μηχανοκίνητων στις εθνικές εορτές.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε φίλοι μου πόσο έξω φρενών είμαι. Ολα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια μου! Τα έβλεπα από το σπίτι μου.
ΑΝ είναι δυνατόν δηλαδή. Αντί να πει αυτό το ζώο δεν θέλω τίποτε αγοράστε ρούχα ή φαγητό ή δεν ξέρω τί και δώστε τα σε ένα ορφανοτροφείο καταναλώθηκαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνει μια βόλτα στον Σαρωνικό με μια φρεγάτα.
Κάποτε φωνάζανε οι άνθρωποι διότι οι τότε βασιλείς χρησιμοποιούσαν το Αβέρωφ για να κάνουν κρουαζιέρες. Εσείς τι διαφορά έχετε από αυτούς με τις βόλτες σας και μάλιστα με κινητοποίηση του στόλου κ. Παπούλια? Στα μάτια μου είστε πλέον στην ίδια βαθμίδα με όλα τα υπόλοιπα ζώα που συναναστρέφεστε εκεί μέσα στην Βουλή των Ελλήνων και τους γύρω χώρους.
Το ελικόπτερο επιτηρεί την επιθεώρηση μη τυχόν και πάθει τίποτε ο πρόεδρος.

Η Φρεγάτα (ναυαρχίδα) ξεκινάει την επιθεώρηση.

Τα ελικόπτερα περιπολούν.

Αϊ Σιχτίρ πια!!!......
ΥΓ Αν οι διαχειριστές έχουν πρόβλημα με τον τίτλο ας τον αλλάξουν ανάλογα. Εμένα ας μου κάνει μήνυση ο "παπάρας".
"Σουλουπώθηκε" ολίγον απο MOD(enias)