Συγνώμη αλλά δεν Γ@Μ!#@ΣΤ@ λέω ΕΓΩ κύριε Παπούλια?

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Συγνώμη αλλά δεν Γ@Μ!#@ΣΤ@ λέω ΕΓΩ κύριε Παπούλια?

Δημοσίευση από MacPap »

Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και εσείς ξοδεύετε εκατομμύρια για να επιθεωρήσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Παπούλιας τον στόλο για την επέτειο των Βαλκανικών πολέμων?

Ξέρετε τι καίει ένα ελικόπτερο την ώρα? Να σας πω εγώ περίπου 600lt. Δηλαδή τα 4 παιγνιδάκια (βλέπε φωτογραφίες) κατανάλωσαν περίπου 3000 lt καύσιμο. Ξέρετε πόσο καίει μια φρεγάτα? Να σας πώ εγώ αρκετούς τόνους (χιλιάδες λίτρα) την ώρα.

Δεν λέω να μη γιορτάσουμε την νίκη των Βαλκανικών αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Βάλτε τον στόλο, κάντε εκδηλώσεις στα πλοία, ανοίξτε τον Ναύσταθμο πηγαίνετε στο Αβέρωφ και βγάλτε τα μάτια σας αλλά όχι να κινητοποιηθεί το σύμπαν για να επιθεωρήσετε δήθεν τα πλοία. Οταν ΔΗΘΕΝ τσιγκουνεύεστε τις πορτοκαλάδες στην γιορτή της δημοκρατίας διότι περνάει δύσκολες στιγμές η χώρα. Η δεν επιτρέπετε τις παρελάσεις μηχανοκίνητων στις εθνικές εορτές.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε φίλοι μου πόσο έξω φρενών είμαι. Ολα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια μου! Τα έβλεπα από το σπίτι μου.

ΑΝ είναι δυνατόν δηλαδή. Αντί να πει αυτό το ζώο δεν θέλω τίποτε αγοράστε ρούχα ή φαγητό ή δεν ξέρω τί και δώστε τα σε ένα ορφανοτροφείο καταναλώθηκαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κάνει μια βόλτα στον Σαρωνικό με μια φρεγάτα.

Κάποτε φωνάζανε οι άνθρωποι διότι οι τότε βασιλείς χρησιμοποιούσαν το Αβέρωφ για να κάνουν κρουαζιέρες. Εσείς τι διαφορά έχετε από αυτούς με τις βόλτες σας και μάλιστα με κινητοποίηση του στόλου κ. Παπούλια? Στα μάτια μου είστε πλέον στην ίδια βαθμίδα με όλα τα υπόλοιπα ζώα που συναναστρέφεστε εκεί μέσα στην Βουλή των Ελλήνων και τους γύρω χώρους.

Το ελικόπτερο επιτηρεί την επιθεώρηση μη τυχόν και πάθει τίποτε ο πρόεδρος.
Εικόνα

Η Φρεγάτα (ναυαρχίδα) ξεκινάει την επιθεώρηση.
Εικόνα

Τα ελικόπτερα περιπολούν.
Εικόνα

Αϊ Σιχτίρ πια!!!......

ΥΓ Αν οι διαχειριστές έχουν πρόβλημα με τον τίτλο ας τον αλλάξουν ανάλογα. Εμένα ας μου κάνει μήνυση ο "παπάρας".

"Σουλουπώθηκε" ολίγον απο MOD(enias)

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Συγνώμη αλλά δεν ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ λέω ΕΓΩ κύριε Παπούλια?

Δημοσίευση από MacPap »

UPDATE 03:00

ΤΟ παπούλια αναχώρησε.
Εικόνα
enias

Re: Συγνώμη αλλά δεν Γ@Μ!#@ΣΤ@ λέω ΕΓΩ κύριε Παπούλια?

Δημοσίευση από enias »

Εντάξει... ψυχραιμία...

Υποθέτω οτι ήταν μια πράξη εξιλέωσης για την συκοφάντιση του Ελληνικού Στρατού που έγινε πέρισυ με το δήθεν πραξικόπημα, ώστε να δικαιολογήσουν στην Ε.Ε. την εν θερμώ απόφαση για το δημοψήφισμα. Έγιναν πολλά λάθη και έγιναν και άλλα για να καλύψουν τα πρεηγούμενα. Δυστυχώς, ακόμα γίνονται πολιτικά ατοπήματα γιατί ο πολιτικός κόσμος της χώρας βρίσκεται σε ένα ανευ πρεηγουμένου πανικό, που ο κ#λ@ς τους είναι τελείως ξεσκέπαστος, βγαίνουν όλα στη φόρα, κανείς πλέον δεν καλύπτει κανέναν, και ο πολιτικός αυταρχισμός να πλησιάζει με πολύ άγριες διαθέσεις.

Καμιά φορά σκέφτομαι, κάτι καλό θα βγεί που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, αν αντέξουμε λίγο ακόμα, για πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα όντως θα έρθει η κάθαρση και θα μάθουμε ποιός έχει κάνει τι. Αμφιβάλλω αν μετά, θα τολμήσει κανείς να ξαναφερθεί με τέτοιον τρόπο στην Ελλάδα.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Σωστὸς ὁ MacPap. Ὅσο γιὰ τὸν Πρόεδρο, "μάπα τὸ καρπούζι". Ἄλλωστε πασόκος δὲν εἶναι; Μὴν μᾶς παραξενεύει.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Επιλοχίας του Ελληνικού Στρατού που αύριο θα παρελάσει στην Θεσσαλονίκη απέστειλε μια συγκλονιστική επιστολή η οποία δείχνει το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Είναι μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Onalert μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων.

Ο επιλοχίας απευθύνεται προς τον Πρώτο Πολίτη της χώρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του μεταφέρει τις σκέψεις που θα έχει ο ίδιος και οι περισσότεροι συνάδελφοί του ,όταν αύριο θα περάσουν από μπροστά του....

«Καλημέρα σας. Είμαι Επιλοχίας και είμαι ένας από αυτούς που θα παρελάσουν στη Θεσσαλονίκη την 28 Οκτωβρίου. Τελευταία διαβάζω κάποια μέτρα της πολιτείας τα οποία περιορίζουν τους συμπολίτες μας σε συγκεκριμένο χώρο να δουν την παρέλαση καθώς επίσης διαβάζω ότι η εξέδρα που θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι απομονωμένη από τον κόσμο και απλησίαστη (κάτι που θυμίζει εγωιστή μονάρχη νομίζω και όχι πρόεδρο Δημοκρατίας).

Όσοι θα παρελάσουμε θα παρελάσουμε για την τιμή των προγόνων μας και για τον απλό κόσμο.
Όχι για τους κυρίους στην εξέδρα...

Τελευταία ανακοίνωσαν πρόσθετα μέτρα περικοπών των μισθών μας. Εγώ κοιτώντας τον Πρόεδρο στην εξέδρα της παρελάσεως όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου θα είναι σαν να βλέπω έναν πατέρα που παρόλο που κακοποιεί τα παιδιά του βγαίνει έξω στην παιδική χαρά και τα καμαρώνει, παρόλο που όταν γυρίσουν σπίτι θα τα χτυπήσει. Έτσι και εμείς. Μας φτάνει τον μισθό σε επίπεδα εξαθλίωσης και μετά θα ανέβει σε μία εξέδρα να μας καμαρώσει και το χειρότερο θέλει να έχουμε και ηθικό . Ηθικό από τι;

Ηθικό από το ότι σκεφτόμαστε τα χρέη μας;

Ηθικό από το ότι στερούμαστε βασικά είδη διατροφής οικογενειακά προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των παιδιών μας;

Προσωπικά είμαι περίεργος το τι σκέψεις θα περνούν από το μυαλό του Προέδρου όταν τα τμήματα θα παρελάσουν μπροστά του.

Με τι τσίπα θα μας κοιτάξει στα μάτια; Παρόλα αυτά έχοντας διαφορετικό μισθό και έχοντας διαφορετική ζωή δεν πρόκειται να μας καταλάβει. Θα παρελάσει μπροστά του ένας «θίασος» όχι ένας στρατός. Θα δείχνουμε ηθικό το οποίο δεν υπάρχει και αυτός θα έχει την ψευδαίσθηση σαν πρόεδρος ότι με όσα έχει συμβάλλει (υπογράφοντας) περνάει μπροστά του ένας στρατός με ηθικό (μέρος της παράστασης και αυτό). Λυπάμαι ειλικρινά κύριε πρόεδρε που είσθε και εσείς μέτοχος της εξαθλίωσης μας.»

Μία επιστολή – κατάθεση ψυχής από τον Έλληνα στρατιωτικό...
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Και τώρα ο προεδράρας δεν θα κοιμάται τα βράδια!
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τοῦ κόπηκε ἠ ὄρεξη καὶ δὲν τρώει.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Παρεμπιπτόντως όταν μιλάμε για τον Παπούλια (για να μη ξεχνιόμαστε και νομίζουμε πως επειδή τον έκαναν Πρόεδρο είναι και Άγιος), μιλάμε για αυτόν πού πριν γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας πολιτευόμενος ενεργά από το 1974 μεταξύ των άλλων:

-Ηταν σύμβουλος και στενότατος συνεργάτης του Παπανδρέου Γ. Ανδρέα καθ' όλη την διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
-Διαχειριζόταν από την θέση του υπουργού εξωτερικών για χρόνια την εξωτερική πολιτική της χώρας και στην οποία τώρα ανακαλύπτει πως έχουν γίνει μεγάλα λάθη.
-"Δάνεισε" "άτοκα" και στην συνέχεια μάλλον ξέχασε να εισπράξει από τον Ανδρέα Παπανδρέου τα χρήματα για να μπορέσει αυτός να δικαιολογήσει το που βρήκε το ποσό να φτιάξει το "σπιτάκι" στην Εκάλη.
-Υπέγραψε την λήξη του εμπάργκο με τα Σκόπια το 1995.
-Υπέγραψε, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία το 1987, επιτρέποντας έτσι την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών.
-Υπέγραψε με τον Τούρκο Γιλμάζ την μη επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας από τα 6 στα 12 μίλια με αποτέλεσμα να ακυρώσει επί της ουσίας την συνθήκη της Λωζάνης 1923, να ακυρωθεί η κυριότητα της Ελλάδας στο Αιγαίο και κατ' επέκταση να μην καθορισθεί ΠΟΤΕ η ΑΟΖ.
-Δήλωσε ότι οι Αρβανίτες είναι Τουρκαλβανοί.
-Δήλωσε ότι ο ίδιος πως είναι Αλβανικής καταγωγής.

Αυτά λοιπόν είναι κάποια από τα πράγματα που δεν τονίζονται στο βιογραφικό του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Να τον χαιρόμαστε.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”