Να μιλήσουν ναι! Αλλά άλλο αυτό και άλλο να δημιουργώ εντυπώσεις εξυπηρετώντας συμφέροντα έστω και άθελα μου!Haridimos έγραψε:Ὅταν οἱ κακὲς ὠς προδοτικὲς πολιτικὲς ἐπιλογὲς πλήττουν τὸ ποίμνιο τότε νὰ μιλήσουν κι οἱ ἱερείς.MacPap έγραψε:ΕΙΝΑΙ όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να επηρεάζεις αυτούς που σε θεωρούν "ΑΓΙΟ". ΤΟΤΕ λέγεται "χειραφέτηση" και αυτό δεν είναι δικαίωμα κανενός!UltiMo_ έγραψε:Γιατί? Το δικαίωμα του εκλέγειν και της ελευθερίας του λόγου είναι για όλους ανεξαρτήτως επαγγέλματος
Χρυσή Αυγή
- MacPap
Re: Χρυσή Αυγή
-
UltiMo_
η απάντησή σουthanos έγραψε:ποσα επιστρέφεται πίσω ρε μάγκες από τα 8 χιλιάρικα;;
τα 4,5 τα 5, τα 6, τα 7;
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Ναι ωραία και?
Και η Παπαρήγα δίνει τη δική της αποζημίωση ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο ΚΟΜΑ!! Τι πάει να πει αυτό!
ΕΓΩ τα πληρώνω? ΣΕ ΕΜΕΝΑ ξαναγυρίζουν? ΟΧΙ !
Το ότι τα δίνουν στο κόμμα τους δεν μου λέει τίποτε. Να μη τα παίρνανε και να τα μοιράζανε σε φτωχούς θα μου έλεγε! Αλλά δεν το κάνουν.
Μετά το 0:50 είναι το ζουμί.
Και η Παπαρήγα δίνει τη δική της αποζημίωση ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο ΚΟΜΑ!! Τι πάει να πει αυτό!
ΕΓΩ τα πληρώνω? ΣΕ ΕΜΕΝΑ ξαναγυρίζουν? ΟΧΙ !
Το ότι τα δίνουν στο κόμμα τους δεν μου λέει τίποτε. Να μη τα παίρνανε και να τα μοιράζανε σε φτωχούς θα μου έλεγε! Αλλά δεν το κάνουν.
Μετά το 0:50 είναι το ζουμί.
-
erling
Βρε ultimo_ γιαιτί πρέπει να με αναγκάσεις να ακούσω κάποιον όταν πολύ εύκολα μπορείς να πεις τι λέει? Βάλε και το λινκ για επιβεβαίωση....UltiMo_ έγραψε:η απάντησή σουthanos έγραψε:ποσα επιστρέφεται πίσω ρε μάγκες από τα 8 χιλιάρικα;;
τα 4,5 τα 5, τα 6, τα 7;
2800 πάνε στο κόμμα, δίνουν στις Τ.Ο. της εκλογικής τους περιφέρειας κάποια χρήματα και του συγκεκριμένου του μένουν 2000€ στην τσέπη.
Ε ωραία τι σημαίνει αυτό. Αν δεν τα θέλουν ας μην τα παίρνουν καθόλου.....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Το αυτό ισχύει και με τα άλλα βόδια που διατείνενται πως άφησαν δουλειές και καλοπέραση για να γίνουν βουλευτές και να υπηρετήσουν την πατρίδα.
-
erling
Ποιο? να μην παίρνουν τον βουλευτικό μισθό?
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
erling εφόσον δεν σαρέσει η φάτσα του χωρίς λόγο και αιτία, μπορείς πολύ απλά να μην πατήσεις το βίντεο. ήξερες ποιος μιλάει και ήξερες και τι θα πει.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Τὸ ὄτι δίνει τὰ λεφτὰ στὸ κόμμα δὲν μοῦ λέει κάτι. Σκεφτεῖτε τὸ ἐξής: πληρώνεται, δίνει τὰ λεφτὰ στὸ κόμμα κι ἔπειτα γιὰ τὴν ὅποια προσωπικὴ δαπάνη δὲν παίρνει ἀπόδειξη ἀλλὰ τιμολόγιο εἰς τὸ ὄνομα τοῦ κόμματος.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap
Οχι μόνο! λένε πως δήθεν το κάνουν για την Πατρίδα και πράσινα άλογα!erling έγραψε:Ποιο? να μην παίρνουν τον βουλευτικό μισθό?
Εχει δίκιο ο rlng γιατί πρέπει να ακούσω τις αρλούμπες της Κανέλη πχ για να φθάσω στο επίμαχο σημείο που ενδεχομένως με ενδιαφέρει! Εκείνο με ενδιαφέρει τα άλλα όχι!UltiMo_ έγραψε:erling εφόσον δεν σαρέσει η φάτσα του χωρίς λόγο και αιτία, μπορείς πολύ απλά να μην πατήσεις το βίντεο. ήξερες ποιος μιλάει και ήξερες και τι θα πει.
@ Haridimos
Σωστός!
-
erling
Δεν είναι αυτό. 2'28" για να ακούσω αυτά "2800 πάνε στο κόμμα, δίνουν στις Τ.Ο. της εκλογικής τους περιφέρειας κάποια χρήματα και μου μένουν 2000€ στην τσέπη."UltiMo_ έγραψε:erling εφόσον δεν σαρέσει η φάτσα του χωρίς λόγο και αιτία, μπορείς πολύ απλά να μην πατήσεις το βίντεο. ήξερες ποιος μιλάει και ήξερες και τι θα πει.
Τόσος χαμένος χρόνος γιατί;