Χρυσή Αυγή

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από MacPap »

Haridimos έγραψε:
MacPap έγραψε:
UltiMo_ έγραψε:Γιατί? Το δικαίωμα του εκλέγειν και της ελευθερίας του λόγου είναι για όλους ανεξαρτήτως επαγγέλματος
ΕΙΝΑΙ όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να επηρεάζεις αυτούς που σε θεωρούν "ΑΓΙΟ". ΤΟΤΕ λέγεται "χειραφέτηση" και αυτό δεν είναι δικαίωμα κανενός!
Ὅταν οἱ κακὲς ὠς προδοτικὲς πολιτικὲς ἐπιλογὲς πλήττουν τὸ ποίμνιο τότε νὰ μιλήσουν κι οἱ ἱερείς.
Να μιλήσουν ναι! Αλλά άλλο αυτό και άλλο να δημιουργώ εντυπώσεις εξυπηρετώντας συμφέροντα έστω και άθελα μου!

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

thanos έγραψε:ποσα επιστρέφεται πίσω ρε μάγκες από τα 8 χιλιάρικα;;
τα 4,5 τα 5, τα 6, τα 7; :?:
η απάντησή σου

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ναι ωραία και?
Και η Παπαρήγα δίνει τη δική της αποζημίωση ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο ΚΟΜΑ!! Τι πάει να πει αυτό!

ΕΓΩ τα πληρώνω? ΣΕ ΕΜΕΝΑ ξαναγυρίζουν? ΟΧΙ !

Το ότι τα δίνουν στο κόμμα τους δεν μου λέει τίποτε. Να μη τα παίρνανε και να τα μοιράζανε σε φτωχούς θα μου έλεγε! Αλλά δεν το κάνουν.

Μετά το 0:50 είναι το ζουμί.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

UltiMo_ έγραψε:
thanos έγραψε:ποσα επιστρέφεται πίσω ρε μάγκες από τα 8 χιλιάρικα;;
τα 4,5 τα 5, τα 6, τα 7; :?:
η απάντησή σου

Βρε ultimo_ γιαιτί πρέπει να με αναγκάσεις να ακούσω κάποιον όταν πολύ εύκολα μπορείς να πεις τι λέει? Βάλε και το λινκ για επιβεβαίωση....
2800 πάνε στο κόμμα, δίνουν στις Τ.Ο. της εκλογικής τους περιφέρειας κάποια χρήματα και του συγκεκριμένου του μένουν 2000€ στην τσέπη.
Ε ωραία τι σημαίνει αυτό. Αν δεν τα θέλουν ας μην τα παίρνουν καθόλου.....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Το αυτό ισχύει και με τα άλλα βόδια που διατείνενται πως άφησαν δουλειές και καλοπέραση για να γίνουν βουλευτές και να υπηρετήσουν την πατρίδα.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Ποιο? να μην παίρνουν τον βουλευτικό μισθό?
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

erling εφόσον δεν σαρέσει η φάτσα του χωρίς λόγο και αιτία, μπορείς πολύ απλά να μην πατήσεις το βίντεο. ήξερες ποιος μιλάει και ήξερες και τι θα πει.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τὸ ὄτι δίνει τὰ λεφτὰ στὸ κόμμα δὲν μοῦ λέει κάτι. Σκεφτεῖτε τὸ ἐξής: πληρώνεται, δίνει τὰ λεφτὰ στὸ κόμμα κι ἔπειτα γιὰ τὴν ὅποια προσωπικὴ δαπάνη δὲν παίρνει ἀπόδειξη ἀλλὰ τιμολόγιο εἰς τὸ ὄνομα τοῦ κόμματος.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

erling έγραψε:Ποιο? να μην παίρνουν τον βουλευτικό μισθό?
Οχι μόνο! λένε πως δήθεν το κάνουν για την Πατρίδα και πράσινα άλογα!
UltiMo_ έγραψε:erling εφόσον δεν σαρέσει η φάτσα του χωρίς λόγο και αιτία, μπορείς πολύ απλά να μην πατήσεις το βίντεο. ήξερες ποιος μιλάει και ήξερες και τι θα πει.
Εχει δίκιο ο rlng γιατί πρέπει να ακούσω τις αρλούμπες της Κανέλη πχ για να φθάσω στο επίμαχο σημείο που ενδεχομένως με ενδιαφέρει! Εκείνο με ενδιαφέρει τα άλλα όχι!

@ Haridimos

Σωστός!
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

UltiMo_ έγραψε:erling εφόσον δεν σαρέσει η φάτσα του χωρίς λόγο και αιτία, μπορείς πολύ απλά να μην πατήσεις το βίντεο. ήξερες ποιος μιλάει και ήξερες και τι θα πει.
Δεν είναι αυτό. 2'28" για να ακούσω αυτά "2800 πάνε στο κόμμα, δίνουν στις Τ.Ο. της εκλογικής τους περιφέρειας κάποια χρήματα και μου μένουν 2000€ στην τσέπη."
Τόσος χαμένος χρόνος γιατί;
Εικόνα - Το blog μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”