(ANPR) Κάμερες για τα κλεμμένα οχήματα
-
angello
(ANPR) Κάμερες για τα κλεμμένα οχήματα
Σύντομα η ΕΛ-ΑΣ θα ξεκινήσει το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων (ANPR) το οποίο μπορεί να διαβάσει μέχρι και 3.000 πινακίδες την ώρα ακόμα και σε ταχύτητες των 180χλμ.
30 κάμερες φορητές πάνω σε οχήματα της Αστυνομίας(20 στην Αθήνα,5 στη Θεσσαλονίκη και 5 στα Ιωάννινα) θα σαρώνουν τους δρόμους για τον εντοπισμό των κλεμμένων οχημάτων.
Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Αναρτήθηκε από sakoylini
30 κάμερες φορητές πάνω σε οχήματα της Αστυνομίας(20 στην Αθήνα,5 στη Θεσσαλονίκη και 5 στα Ιωάννινα) θα σαρώνουν τους δρόμους για τον εντοπισμό των κλεμμένων οχημάτων.
Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Αναρτήθηκε από sakoylini
-
enias
Re: (ANPR) Κάμερες για τα κλεμμένα οχήματα
Ωχ... αρχίσαμε πάλι... Άδειασαν τα ταμεία του Δήμου φαίνεται.angello έγραψε:5 στα Ιωάννινα....και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Προσοχή στην είσοδο της πόλης απο Άρτα με το 70αρι. Είναι το χρυσωρυχείο τους... η τέλεια παγίδα για μη ντόπιο (οι ντόπιοι το ξέρουν).
Αινείας
-
UltiMo_
Τι ακριβώς "άλλες παραβάσεις" υπάρχουν που να σχετίζονται με την πινακίδα των οχημάτων? τέλη ασφάλεια κτεο και κλοπή. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλά θα κάνουν να πιάνουν και ξένουν και ντόπιους και όλουςangello έγραψε:Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
DELPIERO1981
angello έγραψε: Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Και τα διόδια μήπως; Όχι ότι φοβάμαι, αλλά ας μη κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, γιατί καταντάει ηλίθιο...
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
- MacPap
Μάλιστα και άντε εντόπισαν το κλεμμένο... Μετά? τι θα κάνουν θα το καταδιώξουν? Θα φυλακίσουν του επιβαίνοντες? Τι θα κάνουν? Δεν πάμε για ούζα λέω εγώ? Βαρέθηκα να ακούω να ξοδεύονται τα λεφτά μου και των άλλων φορολογούμενων με σκοπό δήθεν την καταπολέμηση της παρανομίας ενώ απώτερος σκοπός είναι να παρακολουθούν εμένα...
Φιλικά Κώστας
Φιλικά Κώστας
-
enias
Κάποτε είχαμε τους τυπάδες της ΚΥΠ και της ασφάλειας με τις καπαρτίνες και τα καπέλα. Τώρα εκσυγχρονιστήκαμε! 
Αινείας
-
DELPIERO1981
MacPap έγραψε: ενώ απώτερος σκοπός είναι να παρακολουθούν εμένα...
Βεβαίως... είμαστε εξάλλου στην εποχή του big brother μη το ξεχνάμε
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.μην ξεχνάτε με τις κάμερες που εστησαν στους ολυμπιακους αγώνες που εβλεπαν μέσα στα σπίτια.MacPap έγραψε: ενώ απώτερος σκοπός είναι να παρακολουθούν εμένα...
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
rasPUTIN
- Site Admin
Μήπως τὸ ὅλο σύστημα ἔχει καὶ καμιὰ κρυφὴ λειτουργία, κάποιο hidden feature; Ἐπισήμως νὰ τὸ χειρίζεται ἠ Τροχαία καὶ ἀνεπισήμως οἱ χαφιέδες τῆς Κατεχάκη.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)