Ρε παιδιά καταλαβαίνω οτι υπάρχει κρίση και φτώχεια και δυσκολία, αλλα ΟΣΟ και να πεινάει ο κόσμος, μπορείτε να μου δικαιολογήσετε αυτό το πράγμα? Πόσο απελπισμένος μπορεί να είσαι για να πας 3 ώρες πριν και να περιμένεις λεφτά? Μου θυμίζει κάποτε που στον Αυτιά, φώναζε μια γριά διαμαρτυρόμενη για τις ατελείωτες ουρές "τι πράγματα είναι αυτά? περιμένουμε πάνω απο 4 ώρες" και ήταν 9 το πρωί. Είναι για γέλια ή για κλάματα?
5:00 τα ξημερώματα
6 το πρωί
6:40
7:05
7:10
Συντάξεις
-
UltiMo_
Συντάξεις
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Re: Συντάξεις
Και φαντάσου σε πόση ώρα μπήκαν μέσα αφού μπαίνουν δύο-δύο.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
thanos
το φαινόμενο παρατηρείται συνήθως στην Εθνική
σε ιδιωτικές τράπεζες σπάνια εμφανίζεται!
σε ιδιωτικές τράπεζες σπάνια εμφανίζεται!
- MacPap
Αφου όλοι πληρώνονται από την εθνική τι να κάνουν στην Πίστεως?
-
UltiMo_
νομίζω οτι είναι απλά ένα δωρεάν υπαίθριο καφενείο. μαζεύονται απο νωρίς να γκρινιάξουν για την κρίση να περάσει η ώρα. δεν υπάρχει άλλος λόγος να ξυπνήσεις πριν απο τους εργαζόμενους, μαζί με τον φούρναρη, και να στηθείς όρθιος,γέρος άνθρωπος, για 3 και 4 ώρες. όσο και να έχεις ανάγκη 10-20 ευρώ
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
DELPIERO1981
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Μην ξεχνάτε ο συνταξιούχος δεν εχει τίποτα να κάνει τις περισσότερες φορές.Σχεδόν δεν κοιμάτε,οπότε πάει και την αράζει,σχολιάζει,περνάει η ώρα του.Αν βέβαια έχετε μπει σε Εθνική τράπεζα ημέρα συντάξεων,είναι τόσοι πολύ που νομίζουν ότι αν δεν τα πάρουν τα λεφτά τους εκείνη την στιγμή θα τα χάσουν...
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
UltiMo_
Μην το λες!! Πολλοί βρίσκουν ενδιαφέροντα πράγματα για να απασχολήσουν τον εαυτό τους και να γεμίσουν τη μέρα τους δημιουργικά!trip73p έγραψε:Μην ξεχνάτε ο συνταξιούχος δεν εχει τίποτα να κάνει τις περισσότερες φορές.