Συντάξεις

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
UltiMo_

Συντάξεις

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ρε παιδιά καταλαβαίνω οτι υπάρχει κρίση και φτώχεια και δυσκολία, αλλα ΟΣΟ και να πεινάει ο κόσμος, μπορείτε να μου δικαιολογήσετε αυτό το πράγμα? Πόσο απελπισμένος μπορεί να είσαι για να πας 3 ώρες πριν και να περιμένεις λεφτά? Μου θυμίζει κάποτε που στον Αυτιά, φώναζε μια γριά διαμαρτυρόμενη για τις ατελείωτες ουρές "τι πράγματα είναι αυτά? περιμένουμε πάνω απο 4 ώρες" και ήταν 9 το πρωί. Είναι για γέλια ή για κλάματα?

5:00 τα ξημερώματα
6 το πρωί
6:40
7:05
7:10

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Re: Συντάξεις

Δημοσίευση από erling »

Και φαντάσου σε πόση ώρα μπήκαν μέσα αφού μπαίνουν δύο-δύο.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
thanos

Δημοσίευση από thanos »

το φαινόμενο παρατηρείται συνήθως στην Εθνική
σε ιδιωτικές τράπεζες σπάνια εμφανίζεται!
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αφου όλοι πληρώνονται από την εθνική τι να κάνουν στην Πίστεως?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

νομίζω οτι είναι απλά ένα δωρεάν υπαίθριο καφενείο. μαζεύονται απο νωρίς να γκρινιάξουν για την κρίση να περάσει η ώρα. δεν υπάρχει άλλος λόγος να ξυπνήσεις πριν απο τους εργαζόμενους, μαζί με τον φούρναρη, και να στηθείς όρθιος,γέρος άνθρωπος, για 3 και 4 ώρες. όσο και να έχεις ανάγκη 10-20 ευρώ
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Το αυτό γίνεται και το χειμώνα :shock: :shock: :shock: :shock:
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Μην ξεχνάτε ο συνταξιούχος δεν εχει τίποτα να κάνει τις περισσότερες φορές.Σχεδόν δεν κοιμάτε,οπότε πάει και την αράζει,σχολιάζει,περνάει η ώρα του.Αν βέβαια έχετε μπει σε Εθνική τράπεζα ημέρα συντάξεων,είναι τόσοι πολύ που νομίζουν ότι αν δεν τα πάρουν τα λεφτά τους εκείνη την στιγμή θα τα χάσουν...
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

trip73p έγραψε:Μην ξεχνάτε ο συνταξιούχος δεν εχει τίποτα να κάνει τις περισσότερες φορές.
Μην το λες!! Πολλοί βρίσκουν ενδιαφέροντα πράγματα για να απασχολήσουν τον εαυτό τους και να γεμίσουν τη μέρα τους δημιουργικά!

Εικόνα Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”