Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
rasPUTIN
Site Admin

Re: Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ὁ MacPap μὲ κάλυψε 100%.

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
enias

Δημοσίευση από enias »

Επιτρέψτε μου να σας μπερδέψω... γιατί αυτά που λέει ο erling κινούνται στα όρια της δημοκρατίας με την χούντα και με αρκετή δόση ρατσισμού στους νόμιμους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, που απελευθερώθηκε με το αίμα των προγόνων τους και που τώρα κινδυνεύει με αφανισμό και αφελληνισμό μεταξύ πείνας, μετανάστευσης και αυτοκτονιών των Ελλήνων πολιτών.

1) Ας υποθέσουμε οτι η Χ.Α. μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες μέσα σε ένα πολύ μικρό μαγαζάκι με βιτρίνα και η ουρά των ανθρώπων βρίσκεται πολλά μέτρα έξω στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο. Ο Χρυσαυγίτης που τα μοιράζει όμως, βρίσκεται πίσω απο τα όρια της τζαμαρίας της βιτρίνας.

Απαγορεύεται;

2) Ο Χρυσαυγίτης μοιράζει τρόφιμα απο ένα φορτηγό που είναι παρκαρισμένο σε ένα οικόπεδο που ανήκει στον ίδιο ή σε άλλο συναγωνιστή του Χρυσαυγίτη.

Απαγορεύεται;

Ας μην κάνουμε οτι το πρόβλημα είναι η πλατεία. Το πρόβλημα είναι οτι βρέθηκαν φασίστες που κάνουν τα αυτονόητα που ένα κράτος κανονικά θα έπρεπε: Να ιεραρχήσει τις ανάγκες των υπηκόων της που έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων.

Ναι διακρίσεις δεν πρέπει να γίνονται ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες και υπήκοους ξένων χωρών. Αν η Χρυσή Αυγή εξαιρούσε απο τα τρόφιμα Έλληνες μουσουλμάνους, Έλλήνες καθολικούς ή ακόμα και Έλληνες εβραίους, τότε ναι, χρειάζεται αντιρατσιστικό.

Εγω υπηρέτησα αυτή τη χώρα με ένα χρόνο απο την ζωή μου και ξόδεψα και χρήματα του πατέρα μου και απαιτώ οι ανάγκες μου και οι ανάγκες των συμπατριωτών μου να έρχονται πριν απο του αλλοδαπού υπηκόου.
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

Ὠραῖος!!!!!!
erling

Δημοσίευση από erling »

Οι τσιγγάνοι τίνος κράτους είναι υπήκοοι; όλοι οι μη λευκοί είναι υπήκοοι άλλου κράτους, σίγουρα;
Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
rasPUTIN
Site Admin

Ἔκανε προσυλητισμὸ ἠ Χρυσὴ Αὐγή;
enias

Δημοσίευση από enias »

erling έγραψε:Οι τσιγγάνοι τίνος κράτους είναι υπήκοοι;
Αυτοί που μένουν στην Ελλάδα απο χρόνια, έχουν ελληνική και πάνε στρατό αν δεν απατώμαι.
erling έγραψε: όλοι οι μη λευκοί είναι υπήκοοι άλλου κράτους, σίγουρα;
Φυσικά και όλοι οι μαύροι(αφρο) είναι ξένοι υπήκοοι, εκτός απο εκείνους που έχουν παντρευτεί Έλληνες όπως επίσης και τα παιδιά τους.
erling έγραψε:Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
Απο πότε το πολιτεύεσθαι λέγεται προσυλυτισμός; Απο τότε που δεν μας αρέσει ένα κόμμα;

Οτι θέλει μπορεί να κάνει για να τραβήξει κόσμο αρκεί να είναι εντός του νόμου. Τα συσσίτια πείραξαν; Αυτοί που υπόσχονται θέσεις στο δημόσιο δεν προσηλυτίζουν; Ή μήπως δεν το έκαναν στο παρελθόν αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή μοιράζει τρόφιμα που δεν έχει αγοράσει με δάνεια στο όνομα του Ελληνικού λαού όπως εκείνοι που διόριζαν και εκείνοι που υπόσχονται να διορίσουν.
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

enias έγραψε:
erling έγραψε:Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
Απο πότε το πολιτεύεσθαι λέγεται προσυλυτισμός; Απο τότε που δεν μας αρέσει ένα κόμμα;

Οτι θέλει μπορεί να κάνει για να τραβήξει κόσμο αρκεί να είναι εντός του νόμου. Τα συσσίτια πείραξαν; Αυτοί που υπόσχονται θέσεις στο δημόσιο δεν προσηλυτίζουν; Ή μήπως δεν το έκαναν στο παρελθόν αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή μοιράζει τρόφιμα που δεν έχει αγοράσει με δάνεια στο όνομα του Ελληνικού λαού όπως εκείνοι που διόριζαν και εκείνοι που υπόσχονται να διορίσουν.
Νὰ προσθέσω καὶ τὶς φοιτητικὲς παρατάξεις οἱ ὁποῖες σοῦ ἐξασφαλίζουν ἐπιτυχὴ βαθμὸ σὲ κάποιο μάθημα ἀν γίνεις δικός τους;
erling

Δημοσίευση από erling »

Με ακούσατε να υπερασπίζομαι αυτά που λέτε; (δημόσιο, διορισμοί). Δεν νομίζω....
Δηλαδή το ότι οι άλλοι έχουν κάνει λάθη σημαίνει πως τα λάθη της ΧΑ θα είναι στο απυρόβλητο;
Θα έδινε η ΧΑ τρόφιμα σε τσιγγάνο Έλληνα πολίτη;
Θα έδινε τρόφιμα σε μαύρο Έλληνα πολίτη;
Ή μάλλον. θα τολμούσε μαύρος Έλληνας πολίτης να πάει να πάρει τρόφιμα;
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Δηλαδή αν εγώ είμαι στην καφετέρια με τους φίλους μου, και θέλω να χαρίσω τον zippo τον αναπτήρα μου επειδή έκοψα το κάπνισμα, θα μου υποδείξει κανεις αν θα τον χαρίσω σε δημόσιο χώρο, ή αν θα πρέπει να πάω σπίτι μου για να το κάνω, ή αν θα τον χαρίσω σε άσπρο μαύρο κίτρινο μπλε άνθρωπο?
Πάνω στην δωρεά αντικειμένων δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εμπόδια.
Απλά με την δικαιολογία οτι "είναι φασίστες, άρα οτιδήποτε κάνουν ενοχλεί και είναι πιθανώς παράνομο". Αυτό είναι πιο πολύ και όλα τα άλλα είναι υπερβολές και σάλτσες
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Αν είναι το ίδιο το που θα χαρίσεις εσύ τον αναπτήρα σου με αυτό που ανακοινώνεται δημόσια πως θα γίνει σε δημόσιο χώρο και με ποιες ρατσιστικές προϋποθέσεις, πάω πάσο.
Εικόνα - Το blog μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”