Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι
-
rasPUTIN
- Site Admin
-
enias
Re: Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι
Επιτρέψτε μου να σας μπερδέψω... γιατί αυτά που λέει ο erling κινούνται στα όρια της δημοκρατίας με την χούντα και με αρκετή δόση ρατσισμού στους νόμιμους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, που απελευθερώθηκε με το αίμα των προγόνων τους και που τώρα κινδυνεύει με αφανισμό και αφελληνισμό μεταξύ πείνας, μετανάστευσης και αυτοκτονιών των Ελλήνων πολιτών.
1) Ας υποθέσουμε οτι η Χ.Α. μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες μέσα σε ένα πολύ μικρό μαγαζάκι με βιτρίνα και η ουρά των ανθρώπων βρίσκεται πολλά μέτρα έξω στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο. Ο Χρυσαυγίτης που τα μοιράζει όμως, βρίσκεται πίσω απο τα όρια της τζαμαρίας της βιτρίνας.
Απαγορεύεται;
2) Ο Χρυσαυγίτης μοιράζει τρόφιμα απο ένα φορτηγό που είναι παρκαρισμένο σε ένα οικόπεδο που ανήκει στον ίδιο ή σε άλλο συναγωνιστή του Χρυσαυγίτη.
Απαγορεύεται;
Ας μην κάνουμε οτι το πρόβλημα είναι η πλατεία. Το πρόβλημα είναι οτι βρέθηκαν φασίστες που κάνουν τα αυτονόητα που ένα κράτος κανονικά θα έπρεπε: Να ιεραρχήσει τις ανάγκες των υπηκόων της που έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων.
Ναι διακρίσεις δεν πρέπει να γίνονται ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες και υπήκοους ξένων χωρών. Αν η Χρυσή Αυγή εξαιρούσε απο τα τρόφιμα Έλληνες μουσουλμάνους, Έλλήνες καθολικούς ή ακόμα και Έλληνες εβραίους, τότε ναι, χρειάζεται αντιρατσιστικό.
Εγω υπηρέτησα αυτή τη χώρα με ένα χρόνο απο την ζωή μου και ξόδεψα και χρήματα του πατέρα μου και απαιτώ οι ανάγκες μου και οι ανάγκες των συμπατριωτών μου να έρχονται πριν απο του αλλοδαπού υπηκόου.
1) Ας υποθέσουμε οτι η Χ.Α. μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες μέσα σε ένα πολύ μικρό μαγαζάκι με βιτρίνα και η ουρά των ανθρώπων βρίσκεται πολλά μέτρα έξω στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο. Ο Χρυσαυγίτης που τα μοιράζει όμως, βρίσκεται πίσω απο τα όρια της τζαμαρίας της βιτρίνας.
Απαγορεύεται;
2) Ο Χρυσαυγίτης μοιράζει τρόφιμα απο ένα φορτηγό που είναι παρκαρισμένο σε ένα οικόπεδο που ανήκει στον ίδιο ή σε άλλο συναγωνιστή του Χρυσαυγίτη.
Απαγορεύεται;
Ας μην κάνουμε οτι το πρόβλημα είναι η πλατεία. Το πρόβλημα είναι οτι βρέθηκαν φασίστες που κάνουν τα αυτονόητα που ένα κράτος κανονικά θα έπρεπε: Να ιεραρχήσει τις ανάγκες των υπηκόων της που έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων.
Ναι διακρίσεις δεν πρέπει να γίνονται ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όχι ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες και υπήκοους ξένων χωρών. Αν η Χρυσή Αυγή εξαιρούσε απο τα τρόφιμα Έλληνες μουσουλμάνους, Έλλήνες καθολικούς ή ακόμα και Έλληνες εβραίους, τότε ναι, χρειάζεται αντιρατσιστικό.
Εγω υπηρέτησα αυτή τη χώρα με ένα χρόνο απο την ζωή μου και ξόδεψα και χρήματα του πατέρα μου και απαιτώ οι ανάγκες μου και οι ανάγκες των συμπατριωτών μου να έρχονται πριν απο του αλλοδαπού υπηκόου.
Αινείας
-
rasPUTIN
- Site Admin
-
erling
Οι τσιγγάνοι τίνος κράτους είναι υπήκοοι; όλοι οι μη λευκοί είναι υπήκοοι άλλου κράτους, σίγουρα;
Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἔκανε προσυλητισμὸ ἠ Χρυσὴ Αὐγή;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
enias
Αυτοί που μένουν στην Ελλάδα απο χρόνια, έχουν ελληνική και πάνε στρατό αν δεν απατώμαι.erling έγραψε:Οι τσιγγάνοι τίνος κράτους είναι υπήκοοι;
Φυσικά και όλοι οι μαύροι(αφρο) είναι ξένοι υπήκοοι, εκτός απο εκείνους που έχουν παντρευτεί Έλληνες όπως επίσης και τα παιδιά τους.erling έγραψε: όλοι οι μη λευκοί είναι υπήκοοι άλλου κράτους, σίγουρα;
Απο πότε το πολιτεύεσθαι λέγεται προσυλυτισμός; Απο τότε που δεν μας αρέσει ένα κόμμα;erling έγραψε:Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
Οτι θέλει μπορεί να κάνει για να τραβήξει κόσμο αρκεί να είναι εντός του νόμου. Τα συσσίτια πείραξαν; Αυτοί που υπόσχονται θέσεις στο δημόσιο δεν προσηλυτίζουν; Ή μήπως δεν το έκαναν στο παρελθόν αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή μοιράζει τρόφιμα που δεν έχει αγοράσει με δάνεια στο όνομα του Ελληνικού λαού όπως εκείνοι που διόριζαν και εκείνοι που υπόσχονται να διορίσουν.
Αινείας
-
rasPUTIN
- Site Admin
Νὰ προσθέσω καὶ τὶς φοιτητικὲς παρατάξεις οἱ ὁποῖες σοῦ ἐξασφαλίζουν ἐπιτυχὴ βαθμὸ σὲ κάποιο μάθημα ἀν γίνεις δικός τους;enias έγραψε:Απο πότε το πολιτεύεσθαι λέγεται προσυλυτισμός; Απο τότε που δεν μας αρέσει ένα κόμμα;erling έγραψε:Το ότι η χα εκμεταλλεύεται την απροθυμία του κράτους τι σημαίνει; πως θα μπορεί να προσηλυτιζει ελεύθερα;
Οτι θέλει μπορεί να κάνει για να τραβήξει κόσμο αρκεί να είναι εντός του νόμου. Τα συσσίτια πείραξαν; Αυτοί που υπόσχονται θέσεις στο δημόσιο δεν προσηλυτίζουν; Ή μήπως δεν το έκαναν στο παρελθόν αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή μοιράζει τρόφιμα που δεν έχει αγοράσει με δάνεια στο όνομα του Ελληνικού λαού όπως εκείνοι που διόριζαν και εκείνοι που υπόσχονται να διορίσουν.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
erling
Με ακούσατε να υπερασπίζομαι αυτά που λέτε; (δημόσιο, διορισμοί). Δεν νομίζω....
Δηλαδή το ότι οι άλλοι έχουν κάνει λάθη σημαίνει πως τα λάθη της ΧΑ θα είναι στο απυρόβλητο;
Θα έδινε η ΧΑ τρόφιμα σε τσιγγάνο Έλληνα πολίτη;
Θα έδινε τρόφιμα σε μαύρο Έλληνα πολίτη;
Ή μάλλον. θα τολμούσε μαύρος Έλληνας πολίτης να πάει να πάρει τρόφιμα;
Δηλαδή το ότι οι άλλοι έχουν κάνει λάθη σημαίνει πως τα λάθη της ΧΑ θα είναι στο απυρόβλητο;
Θα έδινε η ΧΑ τρόφιμα σε τσιγγάνο Έλληνα πολίτη;
Θα έδινε τρόφιμα σε μαύρο Έλληνα πολίτη;
Ή μάλλον. θα τολμούσε μαύρος Έλληνας πολίτης να πάει να πάρει τρόφιμα;
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Δηλαδή αν εγώ είμαι στην καφετέρια με τους φίλους μου, και θέλω να χαρίσω τον zippo τον αναπτήρα μου επειδή έκοψα το κάπνισμα, θα μου υποδείξει κανεις αν θα τον χαρίσω σε δημόσιο χώρο, ή αν θα πρέπει να πάω σπίτι μου για να το κάνω, ή αν θα τον χαρίσω σε άσπρο μαύρο κίτρινο μπλε άνθρωπο?
Πάνω στην δωρεά αντικειμένων δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εμπόδια.
Απλά με την δικαιολογία οτι "είναι φασίστες, άρα οτιδήποτε κάνουν ενοχλεί και είναι πιθανώς παράνομο". Αυτό είναι πιο πολύ και όλα τα άλλα είναι υπερβολές και σάλτσες
Πάνω στην δωρεά αντικειμένων δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια εμπόδια.
Απλά με την δικαιολογία οτι "είναι φασίστες, άρα οτιδήποτε κάνουν ενοχλεί και είναι πιθανώς παράνομο". Αυτό είναι πιο πολύ και όλα τα άλλα είναι υπερβολές και σάλτσες
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Αν είναι το ίδιο το που θα χαρίσεις εσύ τον αναπτήρα σου με αυτό που ανακοινώνεται δημόσια πως θα γίνει σε δημόσιο χώρο και με ποιες ρατσιστικές προϋποθέσεις, πάω πάσο.