Παραλογισμός στον ΚΟΚ

Είδατε κάτι στραβό και ανάποδο και θέλετε να το πείτε? Εδώ μπορείτε...
pipinos1976

Re: Παραλογισμός στον ΚΟΚ

Δημοσίευση από pipinos1976 »

MacPap έγραψε: 31 Αύγ 2026, 23:36είναι πολλοί αυτοί που τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Δε διαφωνούμε σε αυτό. Άλλοι γιατί θέλουν, άλλοι γιατί αναγκάζονται, άλλοι γιατί τους υποχρεώνει ο ίδιος ο νόμος.
MacPap έγραψε: 31 Αύγ 2026, 23:36Ενω οταν περναει ενα αυτοκίνητο αντι για ποδήλατο ολα καλα!!! :-)
Χάνεις το δάσος... Όταν τα όρια είναι τέτοια, που σε προσπερνάει ποδήλατο, τότε τα όρια είναι λανθασμένα. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια Ε.Ο. που έχει όριο 130 και θα σε περάσουν αυτοκίνητα και μηχανές. Εδώ μιλάμε για έναν επαρχιακό δρόμο με όριο 30, οπότε, αν τηρήσεις τον ΚΟΚ, σε προσπερνάνε και τα ποδήλατα, για να μην πω και τα παιδικά πατίνια, τα rollers και τα skateboards. Όταν συμβαίνει αυτό υπάρχει λάθος και πρέπει να διορθωθεί άμεσα.
MacPap έγραψε: 31 Αύγ 2026, 23:36Μα δεν παραβιάζεται απο ΟΛΟΥΣ παραβιάζεται από λίγους. ΓΙ' αυτο ειναι προβληματικοί.
Εδώ κάνεις λάθος. Το παράδειγμα του rasPUTIN είναι χαρακτηριστικό. ΜΟΝΟΝ ο ίδιος τηρούσε το όριο. Ούτε τα ποδήλατα δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον νομοθέτη. Στο λέω ξανά: νόμος που δεν μπορεί να τηρηθεί από την πλειοψηφία, πρέπει να αλλάζει. Σκέψου να έρθουν να μου πουν ότι θα πρέπει να διδάξεις ολόκληρο το βιβλίο φυσικής Β' Γυμνασίου (το καινούργιο θα είναι 300-350 σελίδες). Σου απαντάω ότι, παρά το ότι το λέει ο νόμος, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το καταφέρει κάποιος. Ποιος φταίει τότε; Οι 5.000 φυσικοί που δεν τα καταφέρνουν ή ο νομοθέτης που δεν έχει λάβει υπόψη του το πνευματικό επίπεδο των παιδιών της Β' Γυμνασίου; Και μη μου πεις ότι το καταφέρνουν 10 άτομα στη χώρα. Το έχω κάνει κι εγώ, αλλά με εκπτώσεις στη διδασκαλία, οπότε δεν το δοκίμασα ξανά.

MacPap έγραψε: 14 Ιούλ 2026, 23:03Εγω λέω πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

:biritses

MacPap
Άρα πάει το στοίχημα; Πότε έχεις χρόνο να το δοκιμάσουμε;

Ευχαριστώ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Στραβά και ανάποδα...”